AANGESLOTEN BIJ DE BOVAG

De BOVAG is een kwaliteitskeurmerk. Aangesloten bedrijven dienen te voldoen aan strenge kwaliteitseisen.


Het zijn betrouwbare bedrijven die op deskundige wijze hun werk doen. Zekerheden als BOVAG Garantie, BOVAG Garantiefonds Rijscholen, BOVAG Bemiddelingsbureau, de diverse Geschillencommissies en de met consumentenorganisaties afgestemde leveringsvoorwaarden zorgen dat de belangen van consumenten die zaken doen met een BOVAG-bedrijf geborgd zijn.

Bron: Bovag


BOVAG Lid :  www.bovag.nl/leden/de-lier-verkeersopleidingen


KvK en fabriekennummer: 161256
CBR registratie nr: 41*5084W2
IBAN:  NL 34 ABNA 0480026564

BIC: ABNANL2A BIC
***********************************************************


DE LIER VERKEERSOPLEIDINGEN SINDS 1986

In 1986 begon De Lier Verkeersopleidingen met het opleiden van aspirant-verkeersdeelnemers, die tijdens hun cursus uitgroeide tot een verantwoordelijke en evenwichtige verkeersdeelnemer. Vele kandidaten behaalden, en behalen tot op heden, in een geringe tijd hun rijbewijs.
De periode dat leerlingen bij ons een rijopleiding volgen wordt beschouwen als zeer leerzaam De Lier Verkeersopleidingen is in der loop van jaren uitgegroeid tot een van de grootste rijscholen van Rotterdam.

Met 27 jaar ervaring gaan wij zeer doelbewust en effectief te werk om de leerling zo gedegen en verantwoordelijk mogelijk op te leiden voor het rijbewijs categorie A, B of BE.

Hedendaags hebben wij 20 verschillende lesauto's, die zijn onderverdeeld in diverse regio's.

Wij zijn een zeer ervaringsrijk leer instituut‚ waar kwaliteit bijzonder hoog in het vaandel staat. Wij onderscheiden ons in hoofdlijnen door goed gekwalificeerde instructeurs en een zeer unieke, efficiënte lesmethode.

Brochures


Wilt u alles zelf nog even rustig nalezen?
Download dan hier de brochures voor Auto rijlessen en Motor rijlessen.